9.3/10

NES / Consoles & Accessoires /

Nintendo [NES] Console

Nintendo [NES] Console

Nintendo [NES] Console

€ 79,95
Prijs per Stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Nintendo NES Console Pakket

Dit pakket bevat de volgende items:

  • Originele Nintendo NES Console
  • Een AC Adapter Stroomkabel om de console aan te sluiten op een standaard Europees stopcontact.
  • Een AV-kabel om de NES aan te sluiten op de AV/composiet ingangen van je televisie.
  • Een Scart Blokje om de NES aan te sluiten op de Scart-ingang van je televisie.

Standaard Pakket

Dit is het standaard pakket! Dat betekent dat de console qua uiterlijk in goede staat is. Hij kan licht vergeeld kan zijn of beperkte gebruikssporen hebben. De console functioneert uiteraard goed. Als alternatief hebben we ook de Budget NES Console en de Premium NES Console.

Voor meer informatie over de staat die je kunt verwachten, zie deze pagina.

Controllers

De eerste bijbehorende controller kun je met korting mee bestellen in de productbundels hieronder. Indien je nog extra controllers nodig hebt, kun je die hier los bij bestellen.

Pin Connector

Het meest fragiele deel van de Nintendo NES is de interne PIN connector. Om nog jaren plezierig games te waarborgen komen alle NES consoles standaard met een gratis nieuwe pin connector geïnstalleerd!

Dankzij de Nieuwe 72 PIN Connector hoeft u nooit meer uw longen uit te blazen om een spel te laten werken. De console pakt de games een stuk soepeler en de duurzaamheid van het hele systeem is ook beter.

Aansluiten op je Televisie

De NES consoles komen standaard met een AV-kabel en een Scart Blokje om ze gemakkelijk aan te sluiten op moderne televisies. Zie onze ultimate guide voor het aansluiten van je retro Nintendo voor meer informatie.

Games

Er zijn ontzettend veel gave games uitgekomen op de Nintendo! Je kunt bij ons kiezen uit losse games en games compleet met doosje en handleiding. Voor wat inspiratie, zie de 12 best verkochte NES games op de Nintendo NES pagina. Ken jij ze allemaal?

Veel plezier

Rest ons nog om je heel veel plezier te wensen met deze iconische spelcomputer! Mocht je nog vragen hebben, zijn we bereikbaar via livechat, telefoon of e-mail. Tot snel!