zoeken

meer filters en sorteren »

sorteren

type

console

korting

voorraad

Staat jouw product er niet tussen? Zie de lijst met alle Wii U producten.

We hebben nog veel meer op onze andere websites.


RetroPlaystationKopen.nl

Playstation

RetroXboxKopen.nl

Xbox

levelseven.nl

levelseven

RetroSegaKopen.nl

Sega


Nintendo Wii U Starter Pack

Na het succes van de Nintendo Wii kwam Nintendo in 2012 weer met iets nieuws aanzetten, namelijk de Nintendo Wii U. Het unieke kenmerk van de Wii U was de introductie van de GamePad, een controller met een ingebouwd touchscreen dat een tweede scherm bood voor innovatieve gameplay.

De GamePad opende nieuwe mogelijkheden voor asymmetrische gameplay, waarbij spelers verschillende perspectieven kregen op het tv-scherm en het GamePad-scherm (een zelfde idee als de Nintendo DS). Hiermee kon Nintendo unieke en boeiende multiplayer-ervaringen creëren. Ondanks deze innovatieve benadering stond de Wii U tegenover stevige concurrentie van de PlayStation 4 en de Xbox One, die krachtigere hardware en een meer traditionele benadering van gaming boden.

Hoewel de Wii U niet het commerciële succes was waarop Nintendo hoopte, legde het de basis voor latere innovaties zoals Nintendo Switch. Het benadrukte Nintendo zijn vastberadenheid om grenzen te verleggen en nieuwe wegen in te slaan binnen de game-industrie.💡

Alles dat je nodig hebt in één Nintendo Wii U Starter Pack

Onze Starter Packs zijn net zo samengesteld zoals ze vroeger in de winkel lagen. Je krijgt altijd álle Hardware die je nodig hebt om direct te kunnen spelen en om je op weg te helpen krijg je altijd een beetje korting t.o.v. de prijzen van de losse producten.

Alle Nintendo Wii U Starter Packs bevatten altijd:

  • Een originele console
  • Een originele gamepad
  • Alle benodigde bekabeling en de benodigde sensor bar

Verschillende Versies

De Starter Packs komen in verschillende versies. Zo kan je kiezen voor een standaard variant in het wit of in het zwart. Misschien wil je wel flink bewegen met een Just Dance pack of juist met het gezin Mario Karten. Liever in de originele doos? Ook dat is vaak mogelijk.

Kortom, pak de Starter Pack die het beste bij jou past, bestel nog wat extra Nintendo Wii U games mee en binnen de kortste keren ben jij lekker met je vrienden, je broertje of zusje aan het gamen. 😎

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock