zoeken

meer filters en sorteren »

sorteren

type

console

korting

voorraad

Staat jouw product er niet tussen? Zie de lijst met alle Nintendo DS producten.

We hebben nog veel meer op onze andere websites.


levelseven.nl

levelseven

RetroPlaystationKopen.nl

Playstation

RetroXboxKopen.nl

Xbox

RetroSegaKopen.nl

Sega


Tweedehands Nintendo DS Games Kopen

Betaalbare games kopen voor je Nintendo DS?

Ben je op zoek naar betaalbare games voor je Nintendo DS? Bij RetroNintendoKopen.nl van levelseven ben je aan het juiste adres! Met ons brede assortiment tweedehands games bieden we je de mogelijkheid om geweldige avonturen te beleven op je Nintendo DS. 🕹️

Of je nu wilt duiken in de magische wereld van Pokémon met Pokémon Diamond, Pokémon Pearl of Pokémon Platinum, je platformvaardigheden wilt testen met New Super Mario Bros., een meeslepend verhaal wilt ervaren in Chrono Trigger, of de strategische uitdaging van turn-based gevechten wilt aangaan in Advance Wars: Dual Strike, of de mysterieuze puzzels van Professor Layton en de Melodie van het Spook, wij hebben de meest iconische games hier voor jou!

De Allerbeste Nintendo DS Games

De Nintendo DS kent zoveel goede spellen dat het bijna niet te doen is om een top 10 te maken. De gaafste spellen voor de Nintendo DS zijn voornamelijk te vinden in de Avontuur, Platform en Puzzel genres.

Beste Avontuur Games voor de Nintendo DS

Stap in de schoenen van de legendarische Link in The Legend of Zelda: Phantom Hourglass, waarin je een epische zoektocht onderneemt om prinses Zelda te redden. Liever een uniek en betoverend avontuur? Kijk dan eens naar Chrono Trigger. Reis door de tijd en beleef een meeslepend verhaal vol intrige en spanning. Of wat dacht je van Golden Sun. Ontdek de krachtige elementen van de Aarde, Wind, Water en Vuur terwijl je een groep helden leidt op een epische queeste om de wereld te redden.

Beste Platform Games voor de Nintendo DS

Duik in het platformplezier op de Nintendo DS met een reeks geweldige platformgames! Beleef klassieke avonturen met Super Mario 64 DS, waarin je door kleurrijke werelden springt en sterren verzamelt. Of help Kirby in Kirby: Canvas Curse door unieke levels te navigeren met behulp van het touchscreen, waarbij je lijnen tekent om hem te begeleiden en vijanden te verslaan. En laten we Donkey Kong - Jungle Climber niet vergeten, waarin je door uitdagende levels vol obstakels en vijanden springt.

Beste Puzzel Games voor de Nintendo DS

Ontdek een wereld van puzzelplezier op de Nintendo DS met een scala aan boeiende puzzelgames! Duik in de brein brekende uitdagingen van games zoals Professor Layton and the Curious Village, waarin je complexe puzzels oplost terwijl je een mysterieus verhaal ontrafelt. Of test je snelheid en reactievermogen met Tetris DS, waarin je de iconische Tetris-blokken stapelt en complete rijen probeert te maken. En laten we niet vergeten aan het populaire Dr. Kawashima's Brain Training: Hoe oud is jouw brein?, waarin je je mentale vaardigheden traint met verschillende uitdagende puzzels en oefeningen.

Goedkope games voor de Nintendo DS

Nintendo DS games zijn over het algemeen erg goed betaalbaar en voordelig. Als je één keer je Starbucks Triple Mega Latte laat staan heb je vaak al genoeg gespaard voor een moddervette nieuwe Nintendo DS game. Wil jij goedkope games die niet al te duur zijn, zie hier onze goedkoopste Nintendo DS games!

De best verkochte games voor de Nintendo DS

Vaak zijn de meest verkochte games de spellen die absoluut een playthrough verdienen. Ben jij op zoek naar een koopje zodat jij de grootste klassiekers van de Nintendo DS kan beleven? Zie hier onze best verkochte Nintendo DS games!

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock