zoeken

meer filters en sorteren »

sorteren

type

console

korting

voorraad

Staat jouw product er niet tussen? Zie de lijst met alle Wii producten.

We hebben nog veel meer op onze andere websites.


levelseven.nl

levelseven

RetroPlaystationKopen.nl

Playstation

RetroXboxKopen.nl

Xbox

RetroSegaKopen.nl

Sega


Nintendo Wii Starter Pack

De Nintendo Wii, gelanceerd in 2006, betrad de game-industrie als een ware game wisselaar. In tegenstelling tot zijn concurrenten, de Xbox 360 en de PlayStation 3, richtte de Wii zich niet alleen op hardcore gamers, maar bracht het gaming naar een breder publiek met zijn innovatieve benadering.

Wat de Wii echt onderscheidde, was de introductie van de bewegingsgevoelige Wii-afstandsbediening, die spelers de mogelijkheid gaf om games te besturen door fysieke bewegingen te maken. Dit was een revolutie in de gamingwereld, waardoor interactie en immersie naar nieuwe hoogten werden gebracht. Het was een slimme zet van Nintendo om de nadruk te leggen op toegankelijkheid en sociale interactie.

De Wii was ook vooruitstrevend op het gebied van draadloze connectiviteit en online functionaliteit, zij het niet zo geavanceerd als sommige concurrenten. Desondanks overtrof het de verkoopcijfers van zowel de Xbox 360 als de PlayStation 3 en vestigde het zich als een van de best verkopende gameconsoles aller tijden.

Met zijn unieke benadering van gaming, technologische snufjes en brede aantrekkingskracht, heeft de Nintendo Wii een blijvende impact gehad op de gamecultuur en blijft het een herinnering aan een tijd waarin beweging en plezier hand in hand gingen.

Alles dat je nodig hebt in één Nintendo Wii Starter Pack

Onze Starter Packs zijn net zo samengesteld zoals ze vroeger in de winkel lagen. Je krijgt altijd álle Hardware die je nodig hebt om direct te kunnen spelen en om je op weg te helpen krijg je altijd een beetje korting t.o.v. de prijzen van de losse producten.

Alle Nintendo Wii Starter Packs bevatten altijd:

  • Een originele console
  • Ten minste één originele controller
  • Ten minste één originele nunchuk
  • Alle benodigde bekabeling en de benodigde sensor bar

Verschillende Versies

De Starter Packs komen in verschillende versies. Zo kan je kiezen voor een standaard variant in het wit of in het zwart. Maar ook kan je kiezen voor de laatste generatie Wii Mini in het zwart/rood. Misschien wil je wel flink bewegen met een Wii Sport pack of juist met het gezin Mario Karten waarbij de Wii Stuurtjes niet mogen ontbreken. Liever in de originele doos? Ook dat is vaak mogelijk.

Kortom, pak de Starter Pack die het beste bij jou past, bestel nog wat extra Nintendo Wii games mee en binnen de kortste keren ben jij lekker met je vrienden, je broertje of zusje aan het gamen. 😎

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock