De 12 best verkochte games op de Gamecube

Herken jij ze allemaal?
Beweeg met je muis over de screenshot om de titel van de game te zien.

Alles over de GameCube

De Gamecube werd gelanceerd in 2002, een dikke 6 jaar na zijn voorganger de Nintendo 64. De Gamecube bood betere graphics en werkte met schijfjes en geheugenkaarten in plaats van cartridges. De Gamecube dankt zijn naam aan het design: een kubus. Deze kubus stond in veel woon-, slaap- en speelkamers en stond garant voor eindeloos speelplezier voor jong en oud. Met een Gamecube controller in je hand lijkt de tijd weer even teruggedraaid te worden. Het openen van de klep om een mini-DVD schijfje in te voeren zorgt alleen al voor een unieke ervaring die de Gamecube te bieden heeft.

De geheimen van de Nintendo Gamecube

De Gamecube is nooit de meest populaire of meest verkochte Nintendo console geweest, maar toch is de impact van deze vrolijk ogend console op de gamewereld behoorlijk groot. Het schattige kubusje, met speciale mini schijfjes met een diameter van 8 centimeter, ziet er anders uit dan alle andere consoles. De Gamecube is trouwens in verschillende kleuren uitgebracht. Zo kan je jouw console matchen met je tv-meubel, gordijnen of je stoere gamestoel. 😎

Nintendo Gamecube of Games kopen

Ons Nintendo Gamecube-assortiment is opgedeeld in twee groepen.

  • Bij Consoles & Accessoires vind je alle spelcomputers, controllers, kabels, en andere accessoires.
  • Alle spellen staan onder Games. Al onze Gamecube Games zijn origineel. Tenzij anders vermeld zijn alle games compleet met bijbehorende handleiding en doosje, gebruikt en in goede staat.

Nintendo Gamecube controller: het begin van Wireless

De controller van de Nintendo Gamecube was de eerste mainstream controller die niet meer met een kabel met de console verbonden hoefde te worden. De controllers die met de console werden meegeleverd hadden nog wel een kabel, maar kort na de launch kwam Nintendo met de Wireless Wavebird Controller die met een adapter op de console aangesloten kon worden. De controller van de Gamecube bracht ons weer een stukje dichter bij het design van de moderne controllers. Maar toch nog net old fashion genoeg om je retro gaming hart sneller te laten kloppen. 💚

Unleash the power of the cube

Met de Nintendo Gamecube op je tv-meubel voel je je opeens weer 20 jaar jonger. De fun factor ligt nog altijd torenhoog. Onze lunchpauze loopt altijd uit als de Gamecube aanstaat (niet tegen onze baas zeggen, hoor 🤐 ). Speel je favoriete games in je eentje, met je vrienden of laat je kinderen kennismaken met jouw mooiste jeugdherinneringen. Daar kan toch geen enkele moderne online multiplayer tegenop?

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock