9.3/10Alles over de Nintendo 64

De Nintendo 64 of N64 werd gelanceerd in 1996, slechts een kleine drie jaar na zijn voorganger de Super Nintendo (wat overigens niets af deed van diens succes).

Revolutionair en Traditioneel Tegelijk

De revolutionaire controller van de N64 was de eerste met een analoge stick, waardoor het mogelijk werd om volledig driedimensionaal spellen te maken. Tot op de dag van vandaag worden er nog nieuwe N64 controllers geproduceerd.

De N64 was bovendien de eerste console die in vele verschillende kleuren is uitgebracht. In het gebruik van het spelformaat was de Nintendo 64 dan weer heel traditioneel. De N64 was de laatste console waarop de spellen in cartridge formaat werden aangeboden. Daarna zwichtte ook Nintendo helaas voor de goedkopere discs.

Veel Klassiekers op de N64

Titels als Super Mario 64, The Legend of Zelda: Ocarina of Time, Donkey Kong 64, GoldenEye en Super Smash Bros behoren tot de dag vandaag tot de besten in hun genre.

N64 Console of Games Kopen

Ons N64-assortiment is opgedeeld in vier groepen. Bij Consoles & Accessoires vind je alle spelcomputers, controllers, kabels, en andere accessoires. Alle spellen staan onder Games en Games (Compleet). Daarnaast bieden wij losse handleidingen aan onder Manuals. Al onze N64 Games zijn origineel.


Vind je het goed als we cookies gebruiken? Zie ons Privacy Statement voor meer informatie.