Alles voor
Nintendo 64
Kopen

Tweedehands met top kwaliteit
Vandaag 335 verschillende
Nintendo 64 producten
direct uit voorraad leverbaar
Klanten geven ons een 9.4 op Webwinkelkeur
Alles zorgvuldig getest en hersteld
Nintendo 64 Starter Packs

Nintendo 64
Starter Packs

Nintendo 64 Accessoires

Nintendo 64
Accessoires

Nintendo 64 Games

Nintendo 64
Games

Nintendo 64 Complete Games

Nintendo 64
Complete Games

Nintendo 64 Manuals

Nintendo 64
Manuals


De 12 best verkochte games op de Nintendo 64

Herken jij ze allemaal?
Beweeg met je muis over de screenshot om de titel van de game te zien.

Alles over de Nintendo 64

De Nintendo 64 werd in 1996 gelanceerd, slechts drie jaar na zijn voorganger: de Super Nintendo. Hoewel de Super Nintendo een enorm succes was met toffe games en prima specs, vond Nintendo het tijd voor een nieuwe generatie. De Nintendo 64 is vernoemd naar de 64-bit architectuur waarop het systeem gebaseerd is. De N64 was het antwoord op de net uitgebrachte Playstation, een console die technisch gezien superieur was aan de SNES.

Nintendo 64: Afscheid van de Cartridges

De Nintendo 64 was de laatste niet draagbare console met spellen op cartridges. Een van de dingen die retro gaming zo vet maakt, zijn die heerlijk nostalgische cartridges. Niet kapot te krijgen, snelle laadtijden (voor die tijd) en geschikt voor speciale ondersteunende chips. Dat laatste gaf Nintendo de mogelijkheid om consoles boven zichzelf uit te laten stijgen. Wij houden deze cartridges en alle mooie herinneringen die daarbij horen graag in leven. Herleef oude tijden en koop een Nintendo 64 en scoor bij ons jouw favoriete N64 spellen.

Nintendo 64 Console of Games Kopen

Ons Nintendo 64 assortiment is opgedeeld in twee groepen.

  • Bij Consoles & Accessoires vind je alle N64 spelcomputers, controllers, kabels, en andere accessoires.
  • Alle spellen staan onder Games. Alle bekende en minder bekende Nintendo 64 spellen vind je hier.

Take full control met de Nintendo 64 controller

Het meest herkenbare aan de Nintendo 64 is toch zeker wel de controller. De analoge joystick was niet nieuws (de Radofin 1292 uit 1976 en Atari 5200 hadden ook een analoge besturing), maar digitale besturing was al jaren de norm toen de Nintendo 64 uitgebracht werd. De N64 controller veranderde het game controller landschap voorgoed. Stel je voor dat we nu nog steeds moesten navigeren en richten met pijltjestoetsen.😅Het design van de Nintendo 64 controller lijkt veel meer op moderne controllers, al is het middelste handvat wel verdwenen en de is de analoge stick naar de zijkant verhuisd. Al geven die drie handvatten de controller wel het unieke design waar we zo van houden.

Klassieke N64 games

Nintendo staat garant voor goede games. Ook de N64 heeft een fraaie line up van games waar je je nu ook nog uitstekend mee kunt vermaken. Je kunt tot vier controllers aansluiten op je Nintendo 64, dus Super Smash Bros. of Mario Kart 64 staan garant voor eindeloze game avonden met je vrienden.

Of ga het gevecht met Ganondorf aan als Link in The Legend of Zelda: Ocarina of Time. Andere klassiekers waar wij erg van kun genieten zijn:

Ouderwets plezier met jouw retro console

De Nintendo 64 biedt bijna 30 jaar na release nog steeds waar voor zijn geld. Ja, de graphics zijn niet te vergelijken met moderne machines. Maar dankzij de 3D-beelden oogt het vertrouwd. Maar de gameplay is waar de N64 echt in uitblinkt. Het is niet voor niets dat steeds meer gamers op zoek gaan naar manieren om hun oude games spelen. En niets voelt beter dan het opstarten van je eigen Nintendo 64 console en het spelen met de revolutionaire controller. De vraag is alleen: welke game ga je het eerst spelen? 🤗

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock