zoeken

meer filters en sorteren »

sorteren

type

console

korting

voorraad

Staat jouw product er niet tussen? Zie de lijst met alle Nintendo 3DS producten.

We hebben nog veel meer op onze andere websites.


RetroPlaystationKopen.nl

Playstation

RetroXboxKopen.nl

Xbox

levelseven.nl

levelseven

RetroSegaKopen.nl

Sega


Tweedehands Nintendo 3DS Games Kopen

Betaalbare games kopen voor je Nintendo 3DS?

Ben je op zoek naar betaalbare games voor je Nintendo 3DS? Bij RetroNintendoKopen.nl van levelseven ben je aan het juiste adres! Met ons brede assortiment tweedehands games bieden we je de mogelijkheid om geweldige avonturen te beleven op je Nintendo 3DS. 🕹️

Of je nu wilt duiken in de magische wereld van Pokémon met Pokémon X, Pokémon Y of Pokémon Omega Ruby, je platformvaardigheden wilt testen met Super Mario 3D Land, een meeslepend verhaal wilt ervaren in The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D, of de strategische uitdaging van turn-based gevechten wilt aangaan in Fire Emblem: Awakening, of de mysterieuze puzzels van Professor Layton en Het Masker Der Wonderen, wij hebben de meest iconische games hier voor jou!

De allerbeste Nintendo 3DS Games

De Nintendo 3DS kent zoveel goede spellen dat het bijna niet te doen is om een top 10 te maken. De gaafste spellen voor de Nintendo 3DS zijn voornamelijk te vinden in de Role-playing games (RPG), Avontuur en Puzzel genres.

Beste Role-Playing games (RPG) voor de Nintendo 3DS

Beleef spannende avonturen in de wereld van role-playing games op de Nintendo 3DS. Verken een betoverende zee in Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed King. Of duik in de boeiende verhaallijnen van de Pokémon-serie met Pokémon Sun en Pokémon Moon, waarin je als Pokémon Trainer nieuwe regio's verkent en sterke bondgenoten vangt. Als je op zoek bent naar een episch fantasy avontuur, kijk dan eens naar Bravely Default. Ga op reis met de helden Tiz, Agnès, Ringabel en Edea terwijl je vecht tegen duistere krachten en de kristallen beschermt.

Beste Avontuur Games voor de Nintendo 3DS

Duik in spannende avonturen op de Nintendo 3DS! Verken de prachtige en gevaarlijke wereld van The Legend of Zelda: A Link Between Worlds, waarin je als Link puzzels oplost, tempels verkent en het koninkrijk Hyrule redt. Voor een unieke en betoverende ervaring kun je terecht bij Fantasy Life, een game waarin je verschillende beroepen kunt uitoefenen en een groots avontuur beleeft in een levendige fantasiewereld. Wil je op zoek naar schatten en geheimen in een kleurrijke wereld? Dan is Kirby: Triple Deluxe iets voor jou. Help Kirby om zijn vrienden te redden en ga de strijd aan met de gemene Taranza.

Beste Puzzel voor de Nintendo 3DS

Beleef het kleurrijke avontuur van Puzzles & Dragons Z + Puzzles & Dragons: Super Mario Bros. Edition, waarin je puzzels oplost en monsters verzamelt om epische gevechten te voeren. Voor een ontspannende maar toch uitdagende ervaring kun je kiezen voor Picross 3D: Round 2. Duik in een wereld van driedimensionale puzzels waar je blokken moet weghakken om verborgen vormen te onthullen. Wil je je logische denkvermogen testen? Dan is Professor Layton en de Erfenis van de Azran een aanrader. Los intrigerende raadsels op en ontrafel een eeuwenoud mysterie.

Goedkope Games voor de Nintendo 3DS

Nintendo 3DS games zijn over het algemeen erg goed betaalbaar en voordelig. Als je één keer je Starbucks Triple Mega Latte laat staan heb je vaak al genoeg gespaard voor een moddervette nieuwe Nintendo 3DS game. Wil jij goedkope games die niet al te duur zijn, zie hier onze goedkoopste Nintendo 3DS games!

De Best Verkochte Games voor de Nintendo 3DS

Vaak zijn de meest verkochte games de spellen die absoluut een playthrough verdienen. Ben jij op zoek naar een koopje zodat jij de grootste klassiekers van de Nintendo 3DS kan beleven? Zie hier onze best verkochte Nintendo 3DS games!

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock