9.3/10

NES / Consoles & Accessoires /

Nintendo NES Console - Premium

Nintendo [NES] Console Premium Nintendo [NES] Console Premium
Nintendo [NES] Console Premium Nintendo [NES] Console Premium
Nintendo NES Console - Premium
Nintendo [NES] Console Premium
€ 119,95
Prijs per Stuk

Voorraad :

 

Nintendo NES Console Pakket

Dit pakket bevat de volgende items:

  • Originele Nintendo NES Console
  • Een AC Adapter Stroomkabel om de console aan te sluiten op een standaard Europees stopcontact.
  • Een RF Switch om de console aan te sluiten op je televisie.

Premium Pakket

Dit is een premium pakket! Dat betekent dat de console qua uiterlijk in uitstekende staat is. De console heeft nog zijn originele strakke grijstint en vertoont geen uiterlijke schade. De console functioneert uiteraard ook goed. Als alternatief hebben we ook de Budget NES Console en de Standaard NES Console.

Ben je benieuwd naar de staat van het product? Check dan onze uitgebreide en epische artikel over de staat van onze NES producten.

Controllers

De eerste bijbehorende controller kun je met korting mee bestellen in de productbundels hieronder. Indien je nog extra controllers nodig hebt, kun je die hier los bij bestellen.

Pin Connector

Het meest fragiele deel van de Nintendo NES is de interne PIN connector. Om nog jaren plezierig games te waarborgen krijg je er daarom van ons een gratis nieuwe pin connector bij! Dankzij de Nieuwe 72 PIN Connector hoeft u nooit meer uw longen uit te blazen om een spel te laten werken. De console pakt de games een stuk soepeler en de duurzaamheid van het hele systeem is ook beter. De nieuwe PIN connector zit standaard bij dit pakket.

Aansluiten op je Televisie

De NES console komt standaard met een RF Switch-kabel, die aangesloten wordt op de COAX-ingang van je televisie. Als alternatief kun je een scartkabel gebruiken in plaats van de RF-switch. Zie onze ultimate guide voor het aansluiten van je retro Nintendo voor meer informatie.

Games

Er zijn ontzettend veel gave games uitgekomen op de Nintendo! Je kunt bij ons kiezen uit losse games en games compleet met doosje en handleiding. Voor wat inspiratie, zie de 12 best verkochte NES games op de Nintendo NES pagina. Ken jij ze allemaal?

Veel plezier

Rest ons nog om je heel veel plezier te wensen met deze iconische spelcomputer! Mocht je nog vragen hebben, zijn we bereikbaar via livechat, telefoon of e-mail. Tot snel!