9.3/10

NES / Consoles & Accessoires /

Nintendo NES Console - Budget

Nintendo [NES] Console Budget Nintendo [NES] Console Budget
Nintendo [NES] Console Budget Nintendo [NES] Console Budget
Nintendo NES Console - Budget
Nintendo [NES] Console Budget
€ 59,95
Prijs per Stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Nintendo NES Console Pakket

Dit pakket bevat de volgende items:

  • Originele Budget Nintendo NES Console
  • Een AC Adapter Stroomkabel om de console aan te sluiten op een standaard Europees stopcontact.
  • Een AV-kabel om de NES aan te sluiten op de AV/composiet ingangen van je televisie.
  • Een Scart Blokje om de NES aan te sluiten op de Scart-ingang van je televisie.

Budget Pakket

Dit is een budget pakket! Dat betekent dat de console qua uiterlijk in minder goede staat is - bijvoorbeeld door vergeling of beschadigingen aan het plastic. De console functioneert uiteraard gewoon goed. Als alternatief hebben we ook de Standaard NES Console en de Premium NES Console.

Ben je benieuwd naar de staat van het product? Check dan onze uitgebreide en epische artikel over de staat van onze NES producten.

Controllers

De eerste bijbehorende controller kun je met korting mee bestellen in de productbundels hieronder. Indien je nog extra controllers nodig hebt, kun je die hier los bij bestellen.

Aansluiten op je Televisie

De NES consoles komen standaard met een AV-kabel en een Scart Blokje om ze gemakkelijk aan te sluiten op moderne televisies. Zie onze ultimate guide voor het aansluiten van je retro Nintendo voor meer informatie.

Games

Er zijn ontzettend veel gave games uitgekomen op de Nintendo! Je kunt bij ons kiezen uit losse games en games compleet met doosje en handleiding. Voor wat inspiratie, zie de 12 best verkochte NES games op de Nintendo NES pagina. Ken jij ze allemaal?

Veel plezier

Rest ons nog om je heel veel plezier te wensen met deze iconische spelcomputer! Mocht je nog vragen hebben, zijn we bereikbaar via livechat, telefoon of e-mail. Tot snel!