9.3/10

SNES / Consoles & Accessoires /

Super Nintendo SNES Console 1CHIP

Super Nintendo [SNES] Console 1CHIP - Standard
Super Nintendo SNES Console 1CHIP
Super Nintendo [SNES] Console 1CHIP - Standard
€ 197,95
Prijs per Stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

SUPER NINTENDO SNES CONSOLE PAKKET

Dit pakket bevat de volgende items:

  • Originele Super Nintendo SNES 1CHIP Console.
  • Een AC Adapter Stroomkabel om de console aan te sluiten op een standaard Europees stopcontact.
  • Een kabel om de console aan te sluiten op je televisie. Zie hieronder voor meer informatie over het aansluiten van de SNES op je televisie.

1CHIP

De 1CHIP SNES is een later model van de Super Nintendo. Deze onderscheidt zich vooral door betere beeldkwaliteit en is een stuk zeldzamer omdat ze pas vrij laat in de levenscyclus van de SNES zijn uitgekomen, meestal na 1995. Zie bijvoorbeeld dit Button Bashers Forum of deze pagina op RetroRGB voor meer informatie.

CONTROLLERS

De eerste bijbehorende controller kun je met korting mee bestellen in de productbundels hieronder. Indien je nog extra controllers nodig hebt, kun je die los bij bestellen. Je hebt keuze uit een Originele Controller, een Originele Budget Controller of een Nieuwe Controller.

Standaard PAKKET

Dit is een standaard pakket! Dat betekent dat de console qua uiterlijk in gpede staat is. De console heeft lichte verkleuringen en vertoont geen uiterlijke schade. De console functioneert uiteraard ook goed. Als alternatief hebben we ook de Budget Super Nintendo Console en de Premium Super Nintendo Console.

Voor meer informatie over de staat die je kunt verwachten, zie deze pagina.

AANSLUITEN OP JE TELEVISIE

De NES en de SNES consoles komen standaard met een RF Switch-kabel, die aangesloten wordt op de COAX-ingang van je televisie. Bij moderne televisies is het gebruiksgemak vaak groter indien je een scartkabel gebruikt in plaats van de RF-switch. Deze is in de bundels hieronder met korting bij te bestellen. Zie onze ultimate guide voor het aansluiten van je retro Nintendo voor meer informatie.

VOORRAAD & LEVERTIJD

Onze standaard levertijd is 1-2 werkdagen. Indien de 1CHIP console niet direct uit voorraad leverbaar is geldt een levertijd van 16 weken. Je kunt de voorraad herkennen aan het rode kruisje of het groene vinkje boven de bestelknop.

GAMES

Er zijn ontzettend veel gave games uitgekomen op de Super Nintendo! Je kunt bij ons kiezen uit losse games en games compleet met doosje en handleiding. Voor wat inspiratie, zie de 12 best verkochte SNES games op de Super Nintendo pagina. Ken jij ze allemaal?

VEEL PLEZIER

Rest ons nog om je heel veel plezier te wensen met deze iconische spelcomputer! Mocht je nog vragen hebben, zijn we bereikbaar via livechat, telefoon of e-mail. Tot snel!