9.3/10

SNES / Consoles & Accessoires /

Super Nintendo SNES Console - Budget

Super Nintendo [SNES] Console Budget Super Nintendo [SNES] Console Budget Super Nintendo [SNES] Console Budget
Super Nintendo [SNES] Console Budget Super Nintendo [SNES] Console Budget Super Nintendo [SNES] Console Budget
Super Nintendo SNES Console - Budget
Super Nintendo [SNES]
€ 49,95
Prijs per Stuk

Voorraad :

 

Super Nintendo SNES Console Pakket

Dit pakket bevat de volgende items:

  • Originele Super Nintendo SNES Console.
  • Een AC Adapter Stroomkabel om de console aan te sluiten op een standaard Europees stopcontact.
  • Een kabel om de console aan te sluiten op je televisie. Zie hieronder voor meer informatie over het aansluiten van de SNES op je televisie.
 

Budget Pakket

Dit is een budget pakket! Dat betekent dat de console qua uiterlijk in minder goede staat is - bijvoorbeeld door vergeling of beschadigingen aan het plastic. De console functioneert uiteraard gewoon goed. Als alternatief hebben we ook de Standaard Super Nintendo Console en de Premium Super Nintendo Console.

Voor meer informatie over de staat die je kunt verwachten, zie deze pagina.

Controllers

De eerste bijbehorende controller kun je met korting mee bestellen in de productbundels hieronder. Indien je nog extra controllers nodig hebt, kun je die los bij bestellen. Je hebt keuze uit een Originele Controller, een Originele Budget Controller of een Nieuwe Controller.

Aansluiten op je Televisie

De NES en de SNES consoles komen standaard met een RF Switch-kabel, die aangesloten wordt op de COAX-ingang van je televisie. Bij moderne televisies is het gebruiksgemak vaak groter indien je een scartkabel gebruikt in plaats van de RF-switch. Deze is in de bundels hieronder met korting bij te bestellen. Zie onze ultimate guide voor het aansluiten van je retro Nintendo voor meer informatie.

Games

Er zijn ontzettend veel gave games uitgekomen op de Super Nintendo! Je kunt bij ons kiezen uit losse games en games compleet met doosje en handleiding. Voor wat inspiratie, zie de 12 best verkochte SNES games op de Super Nintendo pagina. Ken jij ze allemaal?

Veel plezier

Rest ons nog om je heel veel plezier te wensen met deze iconische spelcomputer! Mocht je nog vragen hebben, zijn we bereikbaar via livechat, telefoon of e-mail. Tot snel!

Vind je het goed als we cookies gebruiken? Zie ons Privacy Statement voor meer informatie.
Accepteer geselecteerde cookies