9.3/10

NES / Consoles & Accessoires /

Originele Nintendo NES Controller - Budget

Originele Nintendo NES Controller - Budget

Nintendo [NES] Controller Budget

€ 6,95
Prijs per Stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

ORIGINELE NINTENDO NES CONTROLLER - Budget

Wie denkt naar een baksteen te kijken die heeft het mis. Dit is namelijk de enige echte Originele Nintendo NES Controller. Dit simplistisch ontwerp was oersterk, ligt lekker in de hand en kan flink wat Mario frustratie aan omdat je voor de zoveelste keer geraakt wordt door een Koopa Troopa.


Let op: de controller is alleen geschikt voor de originele NES uit de jaren '80. De controller is dus niet geschikt voor de Nintendo Classic Mini!



COMPATIBILITEIT

De Originele Nintendo NES Controller is alleen geschikt voor de originele old-school Nintendo Entertainment System, ofwel de NES. Je kan de controller dus niet gebruiken op de Nintendo Classic Mini. De controller is aan te sluiten op verschillende accessoire van Nintendo, zoals de Four Score of de Mother Ship Controller.


VERLENGKABEL

Voor wie de 230cm lange kabel niet lang genoeg is, kan ervoor kiezen om er een Nintendo NES Controller Verlengsnoer erbij te nemen. Hiermee kan je het snoer van de controller verlengen met 180cm zonder dat dit ten koste gaat van de inputsnelheid. Ofwel jij kan nu languit op de bank genieten van jouw old-school games 🤓



VARIANTEN

De Originele Nintendo NES Controller hebben wij verdeeld in 3 categorieën, namelijk:

  • Budget
  • Standaard
  • Premium


De NES Controller waar je nu naar kijkt is een budget variant. Dat betekend dat de controller cosmetisch de minst mooiste is van allemaal. Zo kan de controller veel krassen bevatten en is deze verkleurd. Ook kunnen er scheurtjes of openingen in de kabel aanwezig zijn, maar de draadjes in de zwarte kabel zitten nog wel netjes in hun silicone omgeving. De knopjes reageren goed, al kan door het verouderde rubber pads het zogenoemde 'klik gevoel' afgenomen zijn.


STANDAARD

Heb je liever een controller die er redelijk uitziet, je toch een nostalgisch gevoel geeft, goed werkt en een klein beetje duurder is? Check dan onze Originele Nintendo NES Controller - Standaard.



PREMIUM

Heb je liever een controller in perfecte cosmetische staat? Is wat meer uitgeven geen probleem? Check dan onze Originele Nintendo NES Controller - Premium.



STAAT VAN HET PRODUCT

De Originele Nintendo NES Controller - Budget is afkomstig van een ander baasje. Dat betekend dat de controller gebruikerssporen bevat. Denk aan verkleuringen en krassen aan de controller. De controller is origineel en werkt uiteraard perfect en is door ons uitgebreid getest, schoongemaakt en eventueel gerepareerd. Kort om een gerefurbished stukje video game geschiedenis.