9.3/10

Levertijd

Wij doen altijd onze uiterste best je bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Tenzij er op de productpagina expliciet iets anders staat, kunnen wij alle producten direct uit voorraad leveren. Voor dergelijke producten geldt dat we bestellingen die op werkdagen vóór 18:00 worden betaald, dezelfde dag nog verzenden.

Mocht je echt grote haast hebben bij je bestelling, kun je het beste eerst even contact met ons opnemen. Op het moment dat je bestelling verzonden is, ontvang je hier bevestiging van via e-mail.

 

Samenwerken

Binnen Nederland leveren we met PostNL en Fietskoeriers. Deze bezorgen vrijwel altijd de eerstvolgende dag (met uitzondering van zondag).

Naar België maken we gebruik van PostNL of van bpost, afhankelijk van de grootte van de bestelling. Qua levertijden moet je rekening houden met 2-3 werkdagen met PostNL en 2 werkdagen met bpost.

Voor alle zendingen geldt dat indien je bestelling als brievenbuspakje of als pakketpost is verzonden, je een Track & Trace code ontvangt om je bestelling te volgen.

 

Verzendkosten

We hebben als richtlijn om voor alle bestellingen samen de verzendkosten ongeveer 50/50 met jullie te delen. Dit doen we door een vast tarief te vragen voor alle zendingen, en hierbij pakketzendingen en grote bestellingen wat te ontlasten.

Verzendkosten binnen Nederland

  • €3.95 voor alle bestellingen onder de €100,-
  • Gratis voor bestellingen boven de €100,-

Verzendkosten naar België

  • €4.95 voor alle bestellingen onder de €100,-
  • Gratis voor bestellingen boven de €100,-

Onder onze samenwerking met verschillende vervoerders, proberen we de verzendkosten voor klanten uit België zo veel mogelijk te beperken.

 

Afhalen

Het is ook mogelijk je bestellingen op afspraak op te komen halen bij ons in Utrecht. Selecteer in dat geval 'Afhalen in Utrecht' in het verzendproces en dan betaal je geen verzendkosten.

Je ontvangt een mailtje zodra je bestelling klaar ligt om op te halen. Vervolgens met je elke werkdag tussen 13:00 - 18:00 welkom om je pakket op te halen!

Vind je het goed als we cookies gebruiken? Zie ons Privacy Statement voor meer informatie.
Accepteer geselecteerde cookies