9.3/10

Refurbished! Wat kun je verwachten?

Een groot deel van onze producten zijn gebruikt. Voor alle producten geldt dat ze gebruikt zijn, tenzij er expliciet bij staat dat het om een nieuw product gaat.

Dat betekent dat bijvoorbeeld de Super Nintendo Console, de complete N64 Game, of die gave Gameboy Color die je bestelt al een eerder leven heeft gehad bij een ander baasje. Zodoende kun je op alle producten gebruikssporen verwachten en kan de staat van de producten onderling behoorlijk verschillen.

Uiteraard geldt wel voor alle producten dat ze nog perfect functioneren!

Maar wat kun je precies verwachten van de staat van de producten? Hoe zit het met Budget items? En met de Outlet? Deze vragen behandelen we hier.


Met Liefde Behandeld

Het belangrijkste om te weten is dat alle producten met liefde en zorg worden behandeld. Binnenkomende inkoop wordt grondig getest, schoongemaakt en waar nodig gerepareerd voordat het bij ons de schappen in gaat. Beschadigde onderdelen worden vervangen, stickers worden verwijderd en geen watervaste stift is bestand tegen onze schoonmaakmiddelen!


Games

Spellen op cartridges verkopen we vooral los. Dat geldt dus voor de spellen op de NES, Super Nintendo, Nintendo 64 en Gameboy. Deze carts verkeren nog in een mooie staat. Zo kun je verwachten dat de cart nog in een mooie grijstint verkeert, dat het originele label weinig tot geen schade heeft en dat er geen overdreven aanwezige krassen of geschreven tekst op de cart zit.

Als de cart niet aan deze eisen voldoet, belandt deze in de Outlet. Hier zijn twee voorbeelden van Games en hun Outlet variant.

Voorbeeld Outlet Cart Voorbeeld Outlet Cart

NES, SNES en N64 Consoles

Voor de NES, Super Nintendo en Nintendo 64, verkopen we de consoles in drie gradaties. Premium, Standaard en Budget. Qua functionaliteit verschillen ze niet van elkaar: ze doen het allemaal goed. Het belangrijkste verschil tussen die drie zit hem in de kleur van de console. De Premium console heeft nog een vrijwel perfecte originele grijstint. De standaard console heeft (deels) lichte verkleuringen. De budget console is flink vergeeld. Daarnaast zijn alle consoles met serieuze beschadigingen automatisch Budget consoles, ongeacht de grijstint.

Hier volgen drie voorbeelden van (v.l.n.r.) een Premium, Standaard en Budget Super Nintendo.

Voorbeeld Super Nintendo Consoles

Gameboy, Gamecube en Wii Consoles

Voor Gameboys, Gamecubes en Wiis onderscheiden we Standaard en Budget varianten. De standaard consoles zijn nog in hele nette staat.

Als een console niet aan onze eisen voldoet, maar wel goed functioneert, bieden we hem aan als Budget console. Veelvoorkomende redenen hiervoor zijn verkleuring (GBA Transparant), grote krassen (GBA SP) en andere uiterlijke beschadigingen.

Vind je het goed als we cookies gebruiken? Zie ons Privacy Statement voor meer informatie.
Accepteer geselecteerde cookies