Hoe krijg ik de pincode van ouderlijk toezicht verwijderd van mijn Nintendo Wii console?

Heb je net een Nintendo Wii console gekocht, maar kan je niet meteen beginnen aan je game avontuur doordat er nog ouderlijk toezicht op zit… ughh dat is erg vervelend! Gelukkig duurt het vanaf nu niet lang meer voordat je eindelijk kan beginnen. We gaan samen in 5 minuutjes alle stappen doorlopen, zodat je daarna meteen aan de slag kan. 💥

Benodigdheden

• Wii console, aangesloten en al, met als beginpunt het Wii-menu. 🔌
  • Apparaat waarop je dit artikel naast je houdt. 📱
  • (Nog een) apparaat waarop je zo dadelijk naar een site gaat die je DE code gaat geven.

Stappenplan

Stap 1: ga naar Wii-opties. (Linksonder in je scherm)

Stap 2: ga naar Wii-instellingen

Stap 3: ga naar ‘ouderlijk toezicht’. (Zoek in alle 3 de instellingen pagina’s)

Stap 4: dan krijg je in beeld ‘Wil je de instellingen voor ouderlijk toezicht veranderen?’, kies hier voor JA.

Stap 5: dan krijg je in beeld ‘Voer de pincode in’, kies hier voor VERGETEN.

Stap 6: dan krijg je in beeld ‘Voer het antwoord op de veiligheidsvraag in’, kies hier voor VERGETEN.

Stap 7: Zie onderaan het Inquiry number/ klantcode. Onthoudt dit nummer en blijf op deze pagina.

(We gaan zo verder bij stap 7, maar eerst een paar andere stappen)

Stap A: ga naar https://mkey.salthax.org/ (deze site is veilig en gaat je de code geven die je nodig hebt).

Stap B: Voer de gegevens in:

Device type: Wii

System date: (weet je het niet: Wii-opties > Wii-instellingen > Datum/tijd > Datum (is je system date))

Additional data: (leeg laten)

Inquiry number: (het getal die je net hebt opgezocht)

Stap C: klik op GO.

Stap D: Bovenaan staat je ontgrendelcode. Onthoudt deze code.

Zo ziet het er uit. LET OP: dit zijn voor jou niet de juiste gegevens!

(Nu weer verder bij stap 7)

Stap 8: klik op OKE.

Stap 9: vul de ontgrendelcode in die je net hebt gekregen.

Stap 10: stem in met het verwijderen van het ouderlijk toezicht.

Stap 11: Et voilà!!

YAYYY! Dat ging snel en makkelijk he? Veel game plezier!! 🎉