De staat van onze tweedehands cartridge games van Nintendo

In zijn algemeenheid kun je twee dingen verwachten:

  • Gebruikssporen: lichte krasjes, klein beetje slijtage etc. Karakter noemen we dat.
  • Perfecte functionaliteit: de werking van de producten is altijd 100% 

Vaak verkopen we de games in verschillende mate van gebruikssporen en compleetheid.

Losse Cartridge Games

Spellen op cartridges worden vooral los verkocht. Tenzij je een verzamelaar bent en veel waarde hecht aan het doosje, is dat vaak de beste optie, want de games zijn los veel voordeliger.

Je vindt de cartridge games in standaard en als budget variant.

Standaard versus Budget

De standaard cartridge games verkeren nog in een mooie staat. Zo kun je verwachten dat de cartridge nog in een mooie grijstint verkeert, dat er geen grote krassen of beschadigingen zijn en geen geschreven tekst op de cart zit. Vooral op het label zijn we extra kritisch, dus je kunt een origineel label met weinig tot geen schade verwachten.

De budget cartridge games hebben wat meer gebruiksschade. Dan moet je denken aan een vergeelde (achterkant) van de cartridge, geschreven tekst met watervaste stift, diepere krassen en vooral vaak beschadigingen aan het label. Het verschil is puur cosmetisch. Zowel de budget als de standaard games werken nog perfect.

Nintendo Games Kopen

Je vindt de standaard en budget cartridge games hier:

Complete Cartridge Games

De games voor de Nintendo NES, Super Nintendo, Nintendo 64 en Gameboy lagen vroeger in de winkel in kartonnen doosjes, vaak inclusief inlay en handleiding.

Unieke Foto's

Omdat het voor deze producten extra belangrijk is om precies te zien in wat voor staat het product is, maken we hier extra veel en altijd unieke foto's van. Eventuele beschadigingen komen altijd duidelijk terug op de foto's, dus je kunt precies zien wat voor product je krijgt.

Nintendo CIBs kopen

Deze complete varianten, ook wel CIBs (Complete in Box) genoemd, vind je hier:

Garantie

Mocht er toch iets niet naar wens zijn of niet goed werken, wees dan gerust in het feit dat je altijd 100% garantie hebt - ook op tweedehands. 💯

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock