9.3/10

DS / Consoles & Accessoires /

Nieuwe oplader voor de Gameboy Advance SP & Nintendo DS (Classic)

Game Boy Advance SP / Nintendo DS Oplader Game Boy Advance SP / Nintendo DS Oplader
Game Boy Advance SP / Nintendo DS Oplader Game Boy Advance SP / Nintendo DS Oplader
Nieuwe oplader voor de Gameboy Advance SP & Nintendo DS (Classic)
Gameboy Advance
€ 4,95
Prijs per Stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Oplader voor de Gameboy Advance Sp & DS (Classic)

Met de Oplader voor de Gameboy Advance SP & Nintendo DS (Classic) kan jij jouw handheld console weer volledig opladen. De Gameboy Advance SP was de eerste handheld console van Nintendo met een ingebouwde accu. De opvolger, de Nintendo DS (Classic) was ook ontworpen met een ingebouwde accu en had dezelfde oplaadaansluiting als de Nintendo Advance SP. Met deze multifunctionele adapter kan je dus beide handheld consoles opladen.


Let op: deze adapter is niet geschikt voor de Nintendo DS Lite, DSi, 2DS en de 3DS!COMPATIBILITEIT

Met de Oplader voor de Gameboy Advance SP & Nintendo DS (Classic) kan je de de accu's van deze handheld consoles opladen. Ook is het mogelijk om bij een lege accu gelijk te gamen.


Heb je een Nintendo DS Lite? Dan kan je deze adapter niet gebruiken om jouw Nintendo DS Lite op te laden. Check hier dan ook onze Oplader voor de Nintendo DS Lite.


Heb je een Nintendo DSi, 2DS of 3DS? Dan ook kan je deze adapter niet gebruiken om een van deze handhelds op te laden. Check hier dan ook onze Oplader voor de Nintendo DSi, 2DS & 3DS.SPECIFICATIES

De Oplader voor de Gameboy Advance SP & Nintendo DS (Classic) is speciaal gefabriceerd voor de Gameboy Advance SP en de Nintendo DS (Classic). De kabel heeft een lengte van maar liefst 150cm. De adapter is geschikt voor de meeste stopcontacten binnen Europa (Type F). De overige specificaties zijn:

  • Input: 240V
  • Output: DC 5V - 500mA
Vind je het goed als we cookies gebruiken? Zie ons Privacy Statement voor meer informatie.
Accepteer geselecteerde cookies