9.3/10


Alles over de Nintendo Wii U

De Nintendo Wii U kwam in 2012 op de markt als opvolger van de succesvolle Wii. Voor de officiele bekendmaking van de naam, stond de console bekend onder de codenaam Project Café. Na een voorzichtige start, nam de verkoop flink toe met het uitkomen van de populaire games Mario Kart 8 en Super Mario Maker.

Gamepad Controller

Het meest vernieuwende element van de Wii U is de Gamepad Controller, met een groot ingebouwd touchpad. Games die hier goed gebruik van maken, krijgen zo een heel uniek karakter. Naast de Gamepad, kan er op de Wii U ook gespeeld worden met een Wii U Pro Controller of met reguliere Wii controllers.

De beste Games op de Wii U

Op de Nintendo Wii U keren alle videogamehelden van weleer in stijl terug. Naast de eerder genoemde Mario Kart 8 en Super Mario Maker, zijn Donkey Kong Country: Tropical Freeze en Wii U Party veelverkochte titels.

Wii U of Games Kopen

Ons Wii U-assortiment is opgedeeld in twee groepen. Bij Consoles & Accessoires vind je alle spelcomputers, controllers, kabels, en andere accessoires. Alle spellen staan onder Games. Al onze Wii U Games zijn origineel. Tenzij anders vermeldt zijn alle games compleet met bijbehorende handleiding en doosje, gebruikt en in goede staat.


Vind je het goed als we cookies gebruiken? Zie ons Privacy Statement voor meer informatie.