9.3/10

Probleemloos retourneren

We hopen natuurlijk dat je helemaal happy bent met onze producten. Maar mocht dat nou toch een keer niet helemaal het geval zijn, geen probleem, dat lossen we op!

Je kunt het beste even contact met ons opnemen, dan vinden we samen de beste oplossing. Als je geen gekke dingen met het product hebt gedaan, kun je het altijd binnen 14 dagen retourneren. In overleg krijg je dan een vervangend product toegestuurd of boeken we het volledige aankoopbedrag terug.

Kortom, we vinden het belangrijk dat jij blij bent met onze producten en we doen niet moeilijk over retourneren.

Liever een officiële tekst lezen? Hieronder staan al je rechten met betrekking tot herroeping nog eens op een rijtje.

Uw rechten met betrekking tot herroeping.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Gedurende deze termijn kun je datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals je dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kun je het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heb je meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij daarvoor kosten in rekening brengen.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6.95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen.

In geval van een herroeping ontvang je alle betalingen, inclusief leveringskosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat je hebt aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht en de producten door ons ontvangen zijn, terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee je hebt betaald, tenzij je een andere methode met ons afspreekt.

Vind je het goed als we cookies gebruiken? Zie ons Privacy Statement voor meer informatie.