0
Winkelwagen
€ 0,00

Deel je Video Game Nostalgie en win een Retro Nintendo pakket t.w.v. €200,-

Wij zijn op zoek naar jouw mooiste Video Game Nostalgie momenten. Heb je nog een schattige foto of een mooie herinnering van vroeger? Ben je met je vrienden old school aan het Mario Karten? Heb jij een selfie met je jaloersmakende retro verzameling? Speel je 8bit Zelda op een 20 inch HDTV of op de beamer in het klaslokaal? Delen die foto's en verhalen!

#VideoGameNostalgie Voorbeeld 1
Video Game Nostalgie Voorbeeld 3
Video Game Nostalgie Voorbeeld 2

Hoe doe je mee?

Stuur jouw favoriete video game nostalgie moment naar ons op! Het mag een moment van vroeger zijn maar ook van nu, zolang het maar te maken heeft met retro video games. Kies voor een van deze mogelijkheden:

  1. Stuur een verhaal van tussen de 100 en 500 woorden.
  2. Stuur een zelfgemaakte foto (dus geen plaatjes van de interwebz).

Stuur je inzending voor 1 oktober per mail op naar info@retronintendokopen.nl.


Wat kun je winnen?

Alle inzenders krijgen sowieso een reactie van ons! De beste inzendingen worden op 2 oktober bekendgemaakt op onze website en in de nieuwsbrief. Al deze inzenders winnen sowieso €10 aan video game nostalgie uit onze shop!

Vanaf dat moment kan er een week lang gestemd worden op de beste inzendingen. De inzending die de meeste stemmen ontvangt, wint de hoofdprijs: een Retro Nintendo pakket naar keuze t.w.v. €200.

Wie doet er mee?

Naast al onze vaste klanten en nieuwsbrief-lezers doen ook de lezers van onze onderstaande vrienden uit België mee!


Inspiratie

Ricardo hieronder geeft alvast het goede voorbeeld!

Mijn grootste achievement is dat ik mijn lieve vriendin aan de SNES heb gekregen! - Ricardo

Mijn eerste en voor altijd game liefde was de Super Nintendo ik kreeg hem toen ik een jaar of 6 was na een moeilijke periode. Sindsdien speelde ik er elke dag na school op, ik nam zelfs foto's van mijn highscores! En er dan weken later achter komen dat er niks op te zien was door de flits op de tv! Ik had met veel sparen uiteindelijk een best grote collectie opgebouwd waar ik erg trots op was. Tot de grootste fout in mijn leven ik ze op 12 jarige leeftijd allemaal heb ingeruild voor een Playstation one! Dit ''trauma'' is ook de reden waarom ik mijn retro Super Nintendo verzameling weer vanaf niks ben begonnen. Ik begon al mijn oude games weer langzaam terug te kopen en het ging zelfs verder, het werd echt een super leuke Hobby! Ik heb nu in totaal 312 games en probeer een volledige pal collectie op te bouwen! Dit is dan ook mijn grootste trots maar wat mijn grootste gaming achievement is? Dat is dat ik mijn lieve vriendin die absoluut niet van gamen hield, aan de Super Nintendo heb gekregen! Haar favoriete game zijn nu Street Fighter 2 (waar ze echt heel goed in is), Arkanoid, Super Bomberman 2 en Super Pang. Mijn persoonlijke favoriete game voor de Super Nintendo is en blijft toch Super CastleVania 4!

Heb ik al gewonnen?

Nee, want je hebt nog niks ingestuurd gek! Pak dat oude fotoboek of je nieuwe fotocamera, klim in de schrijverspen, en stuur ons jouw inzending! Ready, set, go!