0
Winkelwagen
€ 0,00

414 reviews

9.3/10

Deel je Video Game Nostalgie en win een Retro Nintendo pakket t.w.v. €200,-

Wij zijn op zoek naar jouw mooiste Video Game Nostalgie momenten. Heb je nog een schattige foto of een mooie herinnering van vroeger? Ben je met je vrienden old school aan het Mario Karten? Heb jij een selfie met je jaloersmakende retro verzameling? Speel je 8bit Zelda op een 20 inch HDTV of op de beamer in het klaslokaal? Delen die foto's en verhalen!

#VideoGameNostalgie Voorbeeld 1
Video Game Nostalgie Voorbeeld 3
Video Game Nostalgie Voorbeeld 2

Hoe doe je mee?

Stuur jouw favoriete video game nostalgie moment naar ons op! Het mag een moment van vroeger zijn maar ook van nu, zolang het maar te maken heeft met retro video games. Kies voor een van deze mogelijkheden:

  1. Stuur een verhaal van tussen de 100 en 500 woorden.
  2. Stuur een zelfgemaakte foto (dus geen plaatjes van de interwebz).

Stuur je inzending voor 8 oktober per mail op naar info@retronintendokopen.nl.


Wat kun je winnen?

De beste inzendingen winnen sowieso €10 aan video game nostalgie uit onze shop!

De beste inzendingen zijn inmiddels bekendgemaakt. Er kan t/m 8 oktober gestemd worden op deze pagina. De inzending die de meeste stemmen ontvangt, wint de hoofdprijs: een Retro Nintendo pakket naar keuze t.w.v. €200.


Alsnog meedoen!?

We weten hoe het gaat, deadlines zijn lastig. Daarom staan we het toe dat jullie deze week nog gebruiken om alsnog een inzending te doen! Wordt je inzending gepubliceerd, dan win je alsnog die €10 shoptegoed en ding je ook mee voor de hoofdprijs. Wees wel snel, want de inzenders die er nu al op staan zijn vast al begonnen met stemmen vergaren!