9.3/10

We hebben versterking! 

We groeien lekker door als webshop. Logisch ook, wie wil er nou niet zo'n historisch stukje video game nostalgie in huis?

Ondanks die groei, vinden we het super belangrijk om persoonlijk contact te houden met jullie, en willen we ruim de tijd voor jullie blijven nemen. Om dat ook in de toekomst goed te kunnen blijven doen, hebben we versterking van de troepen binnen gehaald.

Als je in de afgelopen maanden contact met ons hebt gehad - in de live chat, aan de telefoon, of via mail - heb je haar waarschijnlijk al gesproken. Tijd om haar even officieel aan jullie voor te stellen! Dames en heren... Ruby!

Ruby

Wie ben je?

Ik ben Ruby, 21 jaar, studeer in Utrecht en ik ben de nieuwe versterking van het RetroNintendoKopen.nl team.

Wat ga je doen bij RNK?

Het belangrijkste is dat ik al het contact met jullie ga verzorgen. Dus als jullie chatten of mailen heb je dikke kans dat je met mij te maken krijgt. Daarnaast ga ik regelmatig jullie bestellingen inpakken en bemoei ik me vrolijk overal tegenaan. Die mannen hier kunnen wel wat vrouwelijke nuances gebruiken!

En belangrijkste vraag Ruby, wat is je favoriete console/game?

Pokémon Sapphire! In ieder geval niet die rode versie op de Gameboy Advance. Hoe heet die ook alweer? 

Nee, zonder gekheid, ik heb vooral de Nintendo DS en de Wii veel gespeeld. Mijn broers hadden een Gamecube, maar ik was vooral happy met mijn Balance Board.

 

Als we toch bezig zijn, hier zijn nog wat andere random foto's die we jullie niet willen onthouden. Check vooral die mooie sfeerfoto's van de NES en de Gameboy van onze huisfotograaf Marco.

RetroNintendoKopen team
Gameboy

          Reacties (0)

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Meer reacties
Vind je het goed als we cookies gebruiken? Zie ons Privacy Statement voor meer informatie.