9.3/10

Sneeuw

Het is alweer eventjes geleden dat jullie via deze weg van ons gehoord hebben. Het was afgelopen weken zo druk dat we onze handen overvol hadden om al jullie bestellingen op tijd de deur uit te krijgen.

Gisteren was het ook nog even spannend. Onze vaste koerier durfde het niet aan met de Code Rood, dus zijn we zelf op sneeuwavontuur gegaan richting het sorteercentrum van PostNL. Kwamen al die uren oefenen met driften in racegames toch nog eens van pas :).

Door de Sneeuw naar PostNL
Voor degene die met smart op hun bestelling zitten te wachten, houd er wel rekening mee dat je zending ivm de weersomstandigheden en opgelopen vertragingen bij PostNL iets langer op zich zou kunnen wachten dan je gewend bent.
 
 

De Grote Raad de Sneeuwgame Kortingscode

Ter compensatie voor onze radiostilte de afgelopen weken, deze week een extra grote Raad de Kortingscode. Hieronder staan 4 winterse retro games afgebeeld, in volgorde van moeilijkheid. Klik op de foto om te zien voor welke console de game is.

Weet jij welke games het zijn? Dan scoor je mooie korting! De titels van de games zijn kortingscodes voor 10%, 15%, 18% of maarliefst 20% korting op het hele assortiment.

Raad de kortingscode 10%
Raad de Kortingscode 15%
Raad de Kortingscode 18%
Raad de Kortingscode 20%

De titels van de games zijn de kortingscode. Alles in kleine letters en eventuele spaties vervangen met streepjes. Dus bijvoorbeeld Banjo Kazooie wordt banjo-kazooie.

Stop een product in je winkelwagen en verreken je korting met de hoogste kortingscode die je weet! Geldig t/m 19 december.

    22-01-2018 10:31
Vind je het goed als we cookies gebruiken? Zie ons Privacy Statement voor meer informatie.