9.3/10

Prijsverlaging N64 Controllers & Verzendkosten België

Het is al jaren een van onze populairste producten: Nieuwe Controllers voor de Nintendo 64. Met de N64 heeft Nintendo ongeveer alles goed gedaan, behalve het design van het pookje in de controller. En met een lam pookje is net iets minder lekker Mario Karten.

Om in de groeiende behoefte te voorzien, hebben we twee maanden terug een kleine zeecontainer vol met N64 controllers laten komen vanaf onze vaste leverancier in Amerika. En die is vanochtend aangekomen!

Pallet met Controllers

Door de grotere hoeveelheid en lagere verzendkosten van zeevracht, komen we met de nieuwe lading een stuk lager in de kosten en dat delen we uiteraard graag met jullie.

Daarom vanaf nu: Alle Nieuwe N64 controllers voor een vaste lage prijs van €14.95 (ipv €19.95).

Ze zijn verkrijgbaar in 13 verschillende kleuren. Zie hier een greep uit de mogelijkheden:

N64 Controller Aqua Blue
N64 Controller Grey
N64 Controller Gold
N64 Controller Watermelon
 
 

Verzendkosten België

In dezelfde categorie kostenverlagingen hebben we door hogere volumes een beter contract bedongen voor pakketzendingen naar Duitsland en België. We hebben de verzendkosten naar Duitsland en België daarom verlaagd van €6.95 naar €4.95.

 

Raad de Kortingscode

De Raad de Kortingscode van deze week staat uiteraard in het teken van N64 controllers. De kortingscode is goed voor 15% extra korting op alle Nieuwe N64 Controllers

Hieronder staat een screenshot van een N64 game waarvan de pookjes heel snel slijten (vooral als je je handpalm gebruikt). Welke game is dit?

Raad de Kortingscode Screenshot

De titels van de game is de kortingscode. Alles in kleine letters en eventuele spaties vervangen met streepjes. Dus bijvoorbeeld Banjo Kazooie wordt banjo-kazooie.

Stop een N64 Controller in je winkelwagen en verreken je korting! Geldig t/m 1 januari.

          Reacties (0)

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Meer reacties
Vind je het goed als we cookies gebruiken? Zie ons Privacy Statement voor meer informatie.