9.3/10

Nieuwe Outlet Items

Wie vaker bij ons shopt weet dat als je bij ons een game bestelt je verzekerd bent van een mooi exemplaar in verzamelwaardige staat. Er valt veel te redden met alcohol (voor de schoonmaak!) en een wattenstaafje, maar we krijgen natuurlijk ook producten binnen met serieuzere schade.

Die producten doen het meestal nog gewoon goed en de spellen worden er echt niet minder leuk van als de cart beschadigd is, dus die minder mooie eendjes belanden in onze outlet.

Dus maakt het jou niet zoveel uit als de cartridge van Mario Kart verkleurd is? Of als die Sonic game op de Gamecube geen handleiding heeft? Dan kun je in de outlet ideaal koopjes scoren!

What you see is what you get!

Voor alle producten geldt: what you see is what you get. Dus je ontvangt precies het product/de producten op de foto, niet meer niet minder.

Voorbeeldjes

Zie hieronder enkele voorbeeldjes van de pareltjes die nu voordelig te verkrijgen zijn.

Goldeneye N64
Losse Gamecube Games
NES Box
Turtles 2 NES
 

Raad de Kortingscode

De raad de kortingscode van deze week staat in het teken van de outlet: de kortingscode is goed voor 15% korting op het hele assortiment. De vorige keer was letterlijk (okay bijna letterlijk) de hele outlet binnen een dag verkocht na de nieuwsbrief, dus wees er snel bij!

De vraag is als volgt. Hieronder volgt een screenshot van een van de N64 games die nu in de outlet staat te shinen (als ie nog niet verkocht is). Hoe heet deze game?

N64 Screenshot

Het antwoord op de vraag is de kortingscode. Alles in kleine letters en eventuele spaties vervangen met streepjes. Dus bijvoorbeeld Banjo Kazooie wordt banjo-kazooie. Geldig t/m 23 januari 2017.

Dus stop een Outlet Item in je winkelwagen en vul de kortingscode in om je antwoord te testen!

          Reacties (0)

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Meer reacties
Vind je het goed als we cookies gebruiken? Zie ons Privacy Statement voor meer informatie.