9.3/10

Kennen jullie deze nog? De Tamagotchi!

Video Game Nostalgie is een breed begrip natuurlijk. Hij voldoet misschien maar half aan het 'video game' gedeelte, maar dat maakt de tamagotchi meer dan goed in nostalgie!

Ik zat in groep 7 toen de tamagotchi rage op zijn hoogtepunt zat en kan me nog goed herinneren hoe de halve klas met een piepende lade in het bureau zat omdat het beestje weer te eten moest hebben.

Op 5 November, ter ere van de 20ste verjaardag van de Tamagotchi, doet Bandai, het bedrijf achter de originele Tamagotchi, een relaunch van het populaire electronische huisdiertje.

De Bandai versie hebben we niet kunnen securen, maar we hebben wel een hele toffe (en voordeligere) andere versie van de Tamagotchi! En die is nu al verkrijgbaar voor €9.95.

Tamagotchi
 

15.000ste klant

Vorige week berichten we over de 15.000ste klant die vermoedelijk eind Oktober binnen zou komen. We zitten inmiddels op de 14.953 dus het gaat niet lang meer duren!

De 15.000ste klant krijg zijn bestelling geheel gratis! (zie vorige nieuwsbrief)

 

Raad de Kortingscode

Ook in deze nieuwsbrief weer de kans om een mooie korting te scoren met je Retro Game kennis. Weet jij het antwoord? Dan scoor je nog eens 20% extra korting op een tamagotchi! 

De vraag is simpel: Hieronder is een screenshot afgebeeld van een N64 spel. Hoe heet deze game?

Raad de Kortingscode Screenshot

Het antwoord op de vraag is de kortingscode. Alles in kleine letters en eventuele spaties vervangen met streepjes. Dus bijvoorbeeld Banjo Kazooie wordt banjo-kazooie.

Stop een product in je winkelwagen en verreken je korting! Geldig t/m 2 november.

 

Het antwoord van de Raad de Kortingscode van vorige week werd massaal geraden. Het was natuurlijk Bubsy!

          Reacties (0)

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Meer reacties
Vind je het goed als we cookies gebruiken? Zie ons Privacy Statement voor meer informatie.