9.3/10

Een Regenboog van Gamecube Controllers

Ze horen al tijden bij onze populairste producten: onze Nieuwe Gamecube Controllers. En ik geef jullie geen ongelijk. Gamecube controllers liggen heerlijk in de hand en je kunt er mee gamen op de Gamecube, 1e generatie Wii en met de Mayflash USB adapter ook op de Wii U en je computer. En het beste van alles: dankzij een gunstig inkoopcontract met groot volume kosten ze slechts €9.95 per stuk.

Vanaf vandaag zijn ze beschikbaar in maarliefst 10 verschillende kleuren! Nasst de originele kleuren - purpleblacksilver -  hebben we ze nu ook - als enige in Nederland - in een aantal hele frisse en unieke nieuwe kleuren! Welke vind jij het tofst? Check ze hier allemaal.

GameCube Controller Blue
GameCube Controller Pink
GameCube Controller Red
GameCube Controller Green

Check onderaan de nieuwsbrief voor een kortingscode speciaal voor Gamecube controllers.

Benieuwd naar al je opties wat betreft GameCube controllers? Check deze reviewpagina.

 

100+ nieuwe Super Nintendo CIBs

Vorige week berichtten we al over een enorme verzameling complete N64 games die we aan de website hadden toegevoegd. Gisteren zijn daar meer dan 100 complete games voor de Super Nintendo bijgekomen. Wil jij zo'n uniek stukje video game nostalgie bemachtigen? Neem dan snel een kijkje!

Wat dacht je bijvoorbeeld van deze pareltjes?

Donkey Kong Country
Super Mario All Stars
Turtles in Time
F-Zero

Al onze CIB games komen met gratis Box Protector en zijn compleet met Inlay. Heb je wat extra inlays nodig, dan hebben we ook losse Inlays. En om je verzameling helemaal af te maken, hebben we ook Manual & Cart Bags.

          Reacties (0)

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Meer reacties
Vind je het goed als we cookies gebruiken? Zie ons Privacy Statement voor meer informatie.