9.3/10

De 12 Best Verkochte N64 Games - Ken jij ze allemaal? ?

De Best Verkochte Games op.... de Nintendo 64

We gaan al best een tijdje mee. Momenteel hebben we al 19.523 mensen blij kunnen maken met een stukje video game nostalgie (wuuhuu, bijna 20.000 - daarover later meer). In een eerdere nieuwsbrief hebben we al eens wat statistieken uit de boeken gedaan - tijd om nu eens stil te zijn bij een reeks "Best Verkochte Games op..."met in deze nieuwsbrief: de Nintendo 64.

En dit zou niet onze nieuwsbrief zijn als we er op het eind ook nog een mooie kortingscode tegenaan gooien - kun je die populaire games gelijk met korting binnenhalen!

Welke N64 games zijn het populairst? Let wel, dit zijn niet per definitie de wereldwijd best verkochte games, maar enkel bij ons in de shop - dus het populairst bij jullie.

Als je in bent voor een spelletje, stop je nu met lezen en schrijf je voor je zelf op welke games er allemaal in dit lijstje voorkomen... ik had er zelf slechts 9 goed van de 12 - jij kunt het vast beter.
 
 

De 12 Populairste N64 Games

Okay, komen ze. In volgorde van 1 naar 12. Enkel met screenshots, maar je herkent ze vast. Toch even twijfel - klikken op het plaatje brengt je naar het product!

#1: Super Mario 64
#2: Mario Kart 64
#3: Goldeneye
#4: Zelda Ocarina of Time
#5: Super Smash Bros
#6: Pokemon Stadium
#7: Donkey Kong 64
#8: Diddy Kong Racing
#9: Lylatwars
#10: Banjo Kazooie
#11: Banjo Tooie
#12: Pokemon Snap

Had jij ze allemaal in jouw lijstje? Geen zorgen als het niet zo is. Ik zit er al ruim 6 jaar lang elke dag bovenop en ik miste er maarliefst 3. De top 8 nog helemaal goed, maar in plaats van Lylatwars, Banjo Tooie en Pokemon Snap, stonden Perfect Dark, Zelda Majora's Mask en Mario Party in mijn lijstje.

 

Raad de Kortingscode

Ook in deze nieuwsbrief weer de kans om een mooie korting te scoren met je Retro Game kennis. Weet jij het antwoord? Dan scoor je €5,- aan gratis video game nostalgie. Geldig op het hele assortiment bij besteding van minstens €20,-.

De vraag is simpel: Hieronder is een screenshot afgebeeld van een N64 spel die de Top 12 niet heeft gehaald. Hoe heet deze game?

Raad de Kortingscode

Het antwoord op de vraag is de kortingscode. Alles in kleine letters en eventuele spaties vervangen met streepjes. Dus bijvoorbeeld Banjo Kazooie wordt banjo-kazooie.

Stop een product in je winkelwagen en verreken je korting! Geldig t/m 27 maart.

    20-03-2018 14:11

Vind je het goed als we cookies gebruiken? Zie ons Privacy Statement voor meer informatie.