9.3/10

Bouw je eigen Custom Gameboy

In een eerdere nieuwsbrief hebben we al eens verteld over onze Gameboy Shells. Met deze behuizingen tover je jouw Gameboy in een handomdraai om in een custom uniek apparaatje - met als extra bonus dat je Gameboy weer splinternieuw en helemaal krasvrij oogt!

Vanaf vandaag hebben we er nog veel meer! Voor €9.95 tot €12.95 haal je ze al in huis, compleet met nieuw schermpje, batterijklepje, knoppen en alle andere benodigde onderdelen.

Zie hier een greep uit de mogelijke kleuren. Zie de website voor alle mogelijke Gameboy ShellsGameboy Color Shells, en Gameboy Advance Shells.

 
Gameboy Shell Kiwi
Gameboy Shell Original
GBA Shell Pumpkin
GBA Shell Grape
GBA SP Shell NES
Pokemon Silver

Beetje hulp nodig met het installeren van de shell? We got your back! Zie bijvoorbeeld deze handleiding voor het vervangen van de GBA behuizing.

Mocht je je trouwens afvragen hoe we aan die mooie productfoto's komen; die hebben we volledig te danken aan Marco Hietberg Fotografie.

 

Gameboy Games

Naast de Gameboy Shells, hebben we afgelopen week ook ruim 300 nieuwe Gameboy games toegevoegd aan het assortiment. Zie de website voor alle Gameboy gamesGameboy Color games en Gameboy Advance games.

 

Raad de Kortingscode

Ook in deze nieuwsbrief weer de kans om een mooie korting te scoren met je Retro Game kennis. Weet jij het antwoord? Dan scoor je 20% extra korting op alle Gameboy Shells! 

De vraag is simpel: Hieronder is een screenshot afgebeeld van een Gameboy Color spel. Hoe heet deze game?

Raad de Kortingscode Screenshot

Het antwoord op de vraag is de kortingscode. Alles in kleine letters en eventuele spaties vervangen met streepjes. Dus bijvoorbeeld Banjo Kazooie wordt banjo-kazooie.

Stop een Gameboy Shell in je winkelwagen en verreken je korting! Geldig t/m 13 november.

 

Het antwoord van de Raad de Kortingscode van vorige week werd slechts een aantal keer geraden. Het was niet versie 1, maar Pokemon Stadium 2!

          Reacties (0)

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Meer reacties
Vind je het goed als we cookies gebruiken? Zie ons Privacy Statement voor meer informatie.